Page content

The Student Hotel meets Primoforum

The Student Hotel meets Primoforum

In 2012 opende de eerste vestiging van The Student Hotel. Vorig jaar waren er al tien vestigingen in Europa en over twee jaar staat de teller al op twintig. Onlangs is de locatie Amsterdam City op de Wibautstraat na een flinke make-over opnieuw geopend. Volledig gericht op de toekomst, waarbij ook de online en hybride events gefaciliteerd kunnen worden. Om die reden is The Student Hotel een samenwerking aangegaan met Primoforum.

Afbeelding van exterieur The Student Hotel Amsterdam CityDonderdag 3 september was de feestelijke opening van ‘Amsterdam City Refurbished’: Honderd genodigden uit de Meeting & Events branche werden in vier tours uitgedaagd om de nieuwste ontwikkelingen te ‘proeven’ op het gebied van congressen en evenementen. Een van de onderdelen van de tour was een interactieve brainstorm met Primoforum.

afbeelding van Media Studio Amsterdam CityIn de nieuwe Media Studio werden 25 deelnemers verdeeld in kleine groepjes van drie of vier personen (uiteraard met 1,5 meter afstand). Niet alleen Amsterdam deed mee, maar ook vanuit Eindhoven, Bologna, Berlijn en Barcelona werd meegedacht en meegedaan. Een snelle en stabiele internetverbinding in combinatie met de juiste techniek en professionele bediening zorgden voor een vlekkeloze sessie. De deelnemers op afstand hadden het gevoel dat ze live aanwezig waren.

De Media-studio lijkt op het eerste gezicht een prettige huiskamer met ruim voldoende zitplaatsen rondom. Maar als je goed kijkt, zie je dat de ruimte volstaat en volhangt met slimme technologie: kleine op afstand te bedienen camera’s, richtmicrofoons, flatscreens voor publiek en podium en een lichtsysteem dat elke gewenste sfeer kan creëren. Met de eerder genoemde internetverbinding is een hybride sessie met deelnemers thuis of op andere TSH locaties een fluitje van een cent geworden.

afbeelding van Podium TSHThe Student Hotel biedt een scala aan mogelijkheden voor iedereen die een professionele bijeenkomst wil organiseren: klein of groot, simpel of subliem en op locatie of in combinatie met online deelnemers. Interactie is gegarandeerd met de inzet van Primoforum.

Voor meer informatie, mogelijkheden en tarieven kun je contact opnemen met Britt Ofman van The Student Hotel: meetings@thestudenthotel.com of 0614 482 364

Foto’s: Brian Lubking

Comment Section

0 reacties op “The Student Hotel meets Primoforum

Plaats een reactie


*