Page content

Gebruik Primoforum op je smartphone

Gebruik Primoforum op je smartphone

Met de laatste release van Primoforum kun je deelnemers ook vragen om hun smartphone uit hun broekzak te halen en mee te doen via een 3G of 4G netwerk. Door de responsiveness beweegt Primoforum nu moeiteloos mee met de kleine telefoonschermen.

Volledig responsive

Van begin af aan konden deelnemers met tablets of laptops meedoen aan een Primoforum-sessie. Met smartphones was dat nog lastig, omdat niet alle informatie op het relatief kleine telefoonscherm zichtbaar was. Dat is nu verleden tijd.

Gebruik een smartphone

Deze behoefte ontstond al snel nadat de eerste versie van Primoforum opgeleverd werd. Vooral in het onderwijs bleek het handig om studenten even snel te kunnen laten stemmen of individueel hun ideeën op te halen. Een tablet of laptop heeft niet iedereen altijd binnen handbereik. Een telefoon meestal wel.

3G of 4G netwerk

Een ander voordeel is dat de smartphone per definitie al een internetverbinding heeft. Is het niet via Wifi dan wel via het 3G of 4G netwerk. En je hoeft niet bang te zijn dat je databundel leeggezogen wordt: Primoforum heeft aan een paar Kb per bericht voldoende.

Comment Section

0 thoughts on “Gebruik Primoforum op je smartphone

Leave a Reply


*