Page content

Primoforum ondersteunt Ideeënfabriek

Primoforum ondersteunt Ideeënfabriek

mooiste ‘verborgen ideeën’ krijgen een podium

Vaste samenwerking

Ook Ideeënfabriek #4 was een groot succes! Voor het eerst meer dan 100 bezoekers, met allerlei verschillende (politieke) achtergronden. Voor het eerst begeleiding van punkband Vleppie Auwurs, die de avond een humoristische vibe gaf. Voor het eerst digitaal discussiëren en stemmen met tablets, een succes, mede door de enthousiaste tafeldiscussies. Mede door dit succes zal Primoforum toekomstige Ideeënfabrieken blijven ondersteunen.

Hoe gingen we te werk?

Na iedere presentatie van een stelling werd er groepsgewijs gediscussieerd en konden argumenten voor of tegen via een iPad op een centraal scherm worden getoond. In een mum van tijd kwamen de argumenten binnen. Dit leverde een levendige discussie op. Na iedere discussieronde werd de stelling nogmaals getoond en konden alle deelnemers individueel voor of tegen stemmen. De resultaten zijn verzameld en met aanwezige sprekers en deelnemers gedeeld. Positief Links heeft er een mooie video van gemaakt.

logo Positief Links

Ook een Ideeënfabriek bijwonen?

Vrijdagavond 4 november presenteert Positief Links op Ideeënfabriek #5 het Toekomstprogramma met daarin de beste ideeën voor een beter Nederland! Het wordt weer snel, gezellig en inspirerend. Wees erbij! Zet je op ‘Gaan’ bij het Facebook-evenement  en nodig vrienden uit!

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden van Primoforum? Laat het ons weten!

Door: Allard Janssen | associate Call for Action, founder Primoforum

Comment Section

0 thoughts on “Primoforum ondersteunt Ideeënfabriek

Leave a Reply


*