Page content

Huize Koningsbosch geaccrediteerd als Primoforum locatie

Huize Koningsbosch geaccrediteerd als Primoforum locatie

Het prachtig gelegen hotel en congrescentrum Huize Koningsbosch in Bakkum is de eerste locatie in Nederland die geaccrediteerd is voor het gebruik van Primoforum. Zowel bijeenkomsten waarbij alle deelnemers fysiek aanwezig zijn als hybride bijeenkomsten kunnen vanuit de verschillende zalen van Huize Koningsbosch gefaciliteerd worden.

fragment uit video Primoforum

Videofragment Primoforum, opgenomen in Huize Koningsbosch. Klik op het pijltje om de hele video te zien (ca. 3 minuten)

Foto van de kleine zaal van Huize KoningsboschEen snelle en stabiele internetverbinding, goede audiovisuele voorzieningen en bekendheid met de mogelijkheden van Primoforum waren de belangrijkste vereisten voor accreditatie. De beperkende maatregelen als gevolg van de corona pandemie, zoals het maximum van dertig persoen bij een zakelijke bijeenkomst, heeft de vraag doen toenemen naar online bijeenkomsten. Als je met meer dan dertig personen een heidag, brainstorm of workshop wilt organiseren, kan Huize Koningsbosch daarvoor zorgen. In nauwe samenwerking met het team van Primoforum krijg je maatwerk advies over de opbouw van je sessie en hoef je je geen zorgen te maken over de techniek. Tijdens de sessie zorgt een operator of moderator van Primoforum ervoor dat je dag soepel verloopt. Jij als organisator en de deelnemers kunnen zich volledig richten op de inhoud.

Huize Koningsbosch heeft inmiddels een uitstekende reputatie op het gebied van gastvrijheid en lekker en gezond eten. Er is een ruime keuze uit verschillende arrangementen. En als je iets speciaals wilt, dan denkt je persoonlijke accountmanager graag met je mee om dat voor elkaar te krijgen.foto van heide en duinen bij Bakkum Kortom, als je een geslaagde bijeenkomst wilt in een inspirerende omgeving, waarbij iedereen gastvrij wordt onthaald en actief meedoet, dan is de combinatie Huize Koningsbosch en Primoforum een schot in de roos.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je de website raadplegen, een e-mail sturen aan info@huizekoningsbosch.nl of bellen met 0251 860 385.

Comment Section

0 reacties op “Huize Koningsbosch geaccrediteerd als Primoforum locatie

Plaats een reactie


*